Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
nayttotelineet
ammattinaytot
valaistusratkaisut

Yritys

Bat.Power Oy  - Vastuullista maahantuontia ja tukkukauppaa

Bat.Power Oy on vuonna 1991 perustettu, luotettava elektroniikan maahantuoja ja tukkujakelija.

Liikevaihtomme on n. 20 miljoonaa euroa ja n 12.000 m2 logistiikkakeskuksemme sijaitsee Ylöjärvellä. Bat.Power Oy haluaa olla ympäristötoiminnoissaan edelläkävijä – pyrkimyksemme on omilla toimenpiteillämme jatkuvasti vähentää tuotteiden, pakkausten ja palveluiden sekä logistiikan hiilijalanjälkeä ja jätehuoltoon liittyviä ympäristöhaittoja. Vuonna 2020 Bat.Power Oy:lle valmistui ISO14001-ympäristösertifikaatti osoituksena vastuullisuudestamme

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. kulutuselektroniikkaa, pienkoneita, mobiili-lisävarusteita, esitystekniikkaa sekä teknisiä LED-valaisimia ja päivittäistavarakaupan tuotteita.
Valikoimissamme on tunnettuja tuotebrändejä sekä testattuja korkealaatuisia tuotteita. Yrityksemme tavoitteena on luoda- ja ylläpitää pitkäkestoisia asiakas- ja päämiessuhteita. Kustannustehokkuus, toimitusvarmuus ja joustava palvelu kuuluvat ydinosaamiseemme ja ne luovat vakaan pohjan luotettavalle yhteistyölle. Moderni ERP-järjestelmämme on integroitu kumppaneidemme järjestelmien kanssa. Jatkuva järjestelmäkehitys ja prosessien sähköistäminen tehostavat hankintoja, tuotehallintaa sekä logistiikkaa ja ne tuovat mukanaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Palvelemme asiakkaitamme myös verkossa kumppanisivustomme kautta 24h vuorokaudessa.  www.batpower.fi

LED valaisimet
Tarjolla on pitkän elinkaaren valaistusratkaisuja mm. teollisuuden, toimiston ja urheilutilojen tarpeisiin sekä ulkotiloihin, kuten kaduille, pysäköinti-, puisto- ja muille alueille. Valaisimien muotoilussa ja teknisissä ominaisuuksissa on kiinnitetty erityisen paljon huomiota Suomen haastaviin olosuhteisiin. Valaisimet valmistetaan yhdellä Euroopan suurimmista tehtaista ja ne valmistetaan kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.
Sähköautojen latauslaitteet
Ajoneuvojen sähköistyessä tarve ajoneuvojen latauspisteille kasvaa suuresti. Bat.Power Oy maahantuo laadukkaat Vestel -sähköautolatauslaitteet.  Valikoimasta löytyvät sopivat ratkaisut niin julkisiin tiloihin, taloyhtiöille kuin yksityiskäyttöönkin. 
Esitystekniikka
Maahantuomme esitystekniikkaa Finlux Pro tuotemerkillä. Toimitamme esitysteniikan laitteita ja -ratkaisuja kumppaneidemme kautta laajasti erilaisiin kohteisiin  mm neuvotteluhuoneisiin, ravintoloihin, hotelleihin, ostoskeskuksiin, valvomoihin jne. Finlux Pro esitystekniikkaa käytetään mm oppilaitoksissa, pk-yrityksissä, suuryrityksissä, sekä mm valtiollisissa että kunnallisissa organisaatioissa
Viihde-elektroniikka

Valikoimissamme on mm. Finlux TV:t, Panasonic TV- ja Audio tuotteet, Hitachi TV:t, Topfield digiboxit sekä TomTom navigointilaitteet.

 

Viihde-elektroniikan ympäristökuormituksen vähentämiseksi Bat.Power Oy:n maahantuomat Finlux televisiot ovat 1.11.2019 alkaen hiilineutraaleja.
Tämä panostus ilmastomuutoksen hillitsemiseksi on yksi tärkeä osa Bat.Power Oy:n kestävän kehityksen liiketoimintaa.

Pienkoneet
Pienkonevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi huippulaadukkaat Braun- sekä Panasonic -tuotteet parranajoon, hiustenhoitoon ja epilointiin sekä suuhygieniaan markkinajohtaja Oral-B tuotteet. Myös laaja valikoima kodinpienkoneita esim. ruuanlaittoon Sencor brändiltä. Kesähelteitä viilentämään tuomme Sencor- sekä Elnor tuulettimia ja ilmastointilaitteita.
Mobiili lisävarusteet
Wave on Suomen johtava mobiililisävarusteiden brändi, jonka tuotteita myydään vuosittain kuluttajille lähes kaksi miljoonaa kappaletta. Wave brändin arvoja on laatu, käytännöllisyys, ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Wave on rekisteröity tuotemerkki, jonka omistaa Bat. Power Oy.
Päivittäistuotteet
Toimimme Procter&Gamblen kaikkien tuotteiden virallisena tukkujakelijana Suomessa. Päivittäistavarakaupan tuotebrändejä ovat Fairy, Gillette, Gillette Venus, Always, Tampax, Aussie, Head&Shoulders, Pantene, Pampers ja Swiffer.