Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
nayttotelineet
ammattinaytot
valaistusratkaisut

ISO 14001 ympäristösertifikaatti

Ympäristöjohtamisjärjestelmämme perustana kestävän kehityksen aikaansaamiseksi on ISO14001  ympäristöstandardi sekä lainsäädännön ja viranomaisten vaatimukset. Ympäristöpolitiikkamme ja -ohjelmamme

Visuaalisuus ja käytännöllisyys samassa paketissa

Suunnittelemme tuotteemme erittäin tarkasti, joten niiden asennettavuus ja käytettävyys olisivat helppoja. Panostamme tuotteiden elinkaareen suunnitteluvaiheessa, näin pystymme toimittamana pitkäikäsiä tuotteita, jotka ovat huollettavissa.

Turvallista, nopeaa ja tyylikästä

Ylöjärvellä sijaitseva 12 000 m2 logistiikkakeskuksemme palvelee ark. 8.00 – 17.00.
Finlux Pro tuotteet ovat myynnissä jälleenmyyjiemme kautta, jälleenmyyjät löytyvät tuoteryhmien alasivuilta.

Kompensoimme toimintamme hiilidioksidipäästöt

FINLUX PRO YMPÄRISTÖN ASIALLA

Tahdomme tehdä oman osamme ympäristön puolesta, minkä vuoksi kompensoimme vuoden 2020 alusta kaikki Finlux Pro -tuotteiden tuotannon, kuljetusten, varastoinnin, jakelun ja kierrätyksen hiilidioksidipäästöt.

Raportoimme kuukausittain CO2esto Oy:lle markkinoille saatettujen Finlux Pro -tuotteiden kokonaispainon pakkausmateriaaleineen. Yritys laskee ja ostaa ilmoituksemme perusteella pois markkinoilta EU:n suurimmille hiilidioksidin
päästäjille (mm. tehtaat ja voimalaitokset) pakollisia päästöoikeuksia. Näin hiilidioksidipäästöt vähenevät Euroopassa valvotusti ja hallitusti.